CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
I ♥ ALLAH.. SYUKRAN DI ATAS KESUDIAN ANTA DAN ANTI KERANA SUDI SINGGAH DI SINI.. FI AMANILLAH

Saturday, October 1, 2011

:-(

Bismillahirahmanirahim..

Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaNya dapat ana bersama-sama menggerakkan jari ana yang comey ni di atas keyboard untuk mencurahkan sedikit rasa dengan semua..
Ok, fine.. Tak mau ayat skema..
I'm not a skema person, der..
Tapi sopan tu ada la sikit kot ~dan jugak perasan~.. 

Esok ana nak balik kampung.. Actually ana cuti 11 hari tau sementara tunggu last paper untuk final ni..
Tapi baru sekarang ana nak balik sebab nak bawak barang2 balik.. Kan dah nak cuti.. Cuti ni ana mungkin dapat duduk kat rumah kurang dari dua minggu kot sebab lepas habis je paper last 9 haribulan tu, ana terus gerak ke Melaka.. Ada latihan intensif bakal komander kat sana..

Nanti balik Terengganu mesti kulit dah jadi lain kan? Tapi ni apa yang ana pilih.. So, ana kena la terima dan hadapi semua ni.. InsyaAllah ana kuat! Allah bersama ana! Doakan ana ye sahabat semua... Hurm.. Sedihnya nak tinggalkan dunia blog ni selama sebulan lebih.. 


Apa-apa pun ana harap sahabat semua tak lupakan ana tau especially http://afzalsukasuki.blogspot.com
Erm.. Kenapa dia yang lebih special sikit? Sebab dia buat ana rasa apa itu perasaan blogger sebenar ~amboi, bukan kemain lagi~.. Sila jangan SALAH FAHAM semua.. Bukan skandal,k tapi ntah.. He's my friend and i love all my friend because of Allah... 

agak kejam ayat ni..

Last but not least, ~macam guna dalam essay pulak~ untuk jadi seseorang yang di sukai ramai memang payah kerana akan ada yang merasa benci namun itu lebih baik dari ramai yang membenci dari menyukai.. Ayat berbelit tapi faham2 sendirilah.. Kalau tak faham sila rujuk kamus Dewan Bahasa dan Pustaka mukasurat... mmm.. Cari sendiri la.. Nak hidup kan? 

Love u all..  Doakan ana berjaya dunia dan akhirat ye..
I'll be back.. Beast

p/s : Jaga diri. Jaga hati. Jaga iman.

0 comments:

Post a Comment

syukran