CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
I ♥ ALLAH.. SYUKRAN DI ATAS KESUDIAN ANTA DAN ANTI KERANA SUDI SINGGAH DI SINI.. FI AMANILLAH

Saturday, October 1, 2011

Last Wish

Bismillahirahmanirahim..

Last wish did't mean that i will never come back but ana just nak wish la pape yang patut kat you all..
Sayanglah nak tinggal blog ana ni.. Siapa yang baik jantung dan limpanya untuk jaga blog ana? Angkat banner masing-masing.. Hurm.. Siapa-siapa? Takkan tak ada yang sudi?

Ok2.. No kidding2.. Rasa sedih ni tau.. :-( Bukan kejap nak tinggal ni. Apa-apa pun tolong doakan keselamatan ana ye.. Ana sayang u all. Kat sini ana nak wish :

---<@ Semoga berbahagia selalu
---<@ Semoga dapat update entry yang best2 je selalu
---<@ Semoga di kurniakan kesempatan untuk menjengah blog ana ni biarpun nanti akan bersawang dan berkerawang
---<@ Erm.. Semua wish yang ada kat dunia ni ana nak wish tapi ana tak boleh nak tulis panjang2 nanti patah riuk tangan ana

Betul-betul rasa sedih sekarang bila dah lama dengan blog kesayangan ana ni.. Ana sayang blog ana ni tau walaupun dia tak cantik macam blog orang lain.. Ana rasa nak menangis la pulak.. Erm.. Love u all because of Allah s.w.t..

Baby pun nak nangis jugak ke?

~Sekadar Renungan Bersama~

Bila dirimu sekarang sedang menunggu seseorang untuk menjalani kehidupan menuju RedhaNya, Bersabarlah dengan keistiqamahan.. Demi Allah, dia tidak datang kerana ketampanan atau kecantikan, kepintaran ataupun kejayaan tapi Allah lah yang menggerakkan. Janganlah tergesa-gesa untuk mengekspresikan cinta kepada dia, sebelum Allah mengizinkan.. Belum tentu yang kau cintai adalah yang terbaik untukmu.. Siapakah yang lebih mengetahuui melainkan Allah?? Simpanlah segala bentuk ungkapan cinta dan derap hati rapat-rapat, Allah akan menjawab dengan lebih indah disaat yang tepat ^_^

p/s : Jaga diri. Jaga hati. Jaga iman.

0 comments:

Post a Comment

syukran