CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
I ♥ ALLAH.. SYUKRAN DI ATAS KESUDIAN ANTA DAN ANTI KERANA SUDI SINGGAH DI SINI.. FI AMANILLAH

Monday, October 3, 2011

Ni keje Bangang ke pe???

Ok... Tajuknya memang agak jahat sikit tapi izinkan ana berbahasa kasar sedikit untuk entri kali ni..
Melampau tahap tak ingat la manusia-manusia yang hanya fikir nak untung ni..
Hal agama pun boleh main-main.. Aku memang dah rasa macam nak gulung orang je buat tikar lepas tu kerat 18 kali, campak dalam mulut buaya.. Apa kejadah yang pergi luluskan projek bina gereja tu..
Dah la besar gila... Apa ko ingat ni negara apa?? Ni negara ISLAM la wei.. Nilah kalau manusia yang guna akal lutut bukan akal kat kepala..

Aku malas nak tulis lebih-lebih sebenarnya.. Nanti habis keluar ayat yang tak berapa sopan.. 
Hilang kecomelan aku nanti..
Panasnya hati aku.. Sanggup gadaikan agama hanya kerana nak untung?? Manusia jenis apa la dorang ni..
Agak la, der.. Duit tu ko ingat halal ke? Buka tempat maksiat sana sini just nak untung.. Kiranya boleh bagi peluang kerja kat orang la. Macam tu? Ko nak bagi anak-anak dorang yang bekerja kat tempat macam tu makan duit yang.... ~pikir sendiri~? Bila sumber yang tak baik tu jadi darah daging anak-anak yang baru nak membesar tu, agak2 korang pe yang jadi nanti??

Ok,fine! Aku merapu and aku main campur je yang mana aku nak tulis.. Yang mana korang boleh faham, korang fahamlah.. Kalau tak boleh faham gak, bagitau aku as soon as possible.. Nanti aku buat research and bagi korang hadap+hadam semua ni biar berbekas kat hati, jantung dan limpa korang!


0 comments:

Post a Comment

syukran