CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
I ♥ ALLAH.. SYUKRAN DI ATAS KESUDIAN ANTA DAN ANTI KERANA SUDI SINGGAH DI SINI.. FI AMANILLAH

Friday, November 25, 2011

riNdU

Bismillahirahmanirrahim...

Alhamdulillah.. Dapat juga ana meluangkan masa di blog ini. Rasanya dah lama ana tinggalkan blog ana ni.. Bukan dah rasa tapi memang betul pun.. Bukan tak nak update tapi kat biasalah.. Rumah ana tak ada line internet dan ana pun tak guna broadband. Bila datang kolej je baru boleh bukak fb, blog and others. Kalau kat rumah, main game ajelah kerja ana. Kalau tak pun ana sambung buat novel ana. Harap-harap semua teman-teman ana kat sini tidak lupakan ana. Ana mintak maaf sangat-sangat jika ada membuat u all tertunggu-tunggu kehadiran ana ~bajet cam famous~



Semester ni dah semester 4 ana. Rasa agak sedih dan terkilan masih menebal dalam diri ana berkaitan dengan result peperiksaan ana semester 3 yang lepas. Kenapa? Result teruk kot. Hurm.. Masa exam tu suka sangat main2. Sekarang ni baru padan muka.. Huahuahua.. Menyesal pun tak ada gunanya. Apa-apa pun, lepas ni insyaALLAH ana akan buat yang terbaik untuk exam semester ni. Wish me luck!